Vegansko iskustvo s Annapurnom i Food Gardenom

Proljeće nam je donijelo novu sezonu evenata. U suradnji s Annapurnom, organizirali smo event ”Vegan experience” te pozvali vrsne poznavaoce veganske hrane, a neki od njih su i sami kreatori nekih od veganskih recepata popularnih na društvenim mrežama. Bio je to odličan uvod u proljeće te, nadamo se, odlična inspiracija našim gošćama za uvođenje novih plant-based jela u svoju svakodnevicu.

Tijekom okupljanja, naše gošće uživale su uz zdrave grickalice, domaće umake i namaze te sviježe cijeđene sokove.

”Vegan Experience” nastavio se s ukusnom večerom koja je sadržavala neke od Annapurninh sastojaka, poput Smart burgera, seitan kebaba i tempeha. Zasigurno, zvijezda ovog eventa bila je naša dobro poznata homemade Snickers sirova torta. Koliko su gošće uživale u večeri, govore paketići hrane koje su nosili doma.

Vegansko iskustvo upotpunio je interijer našeg restorana, ali i jelovnik printan na recikliranom papiru koji u svom sastavu ima sjeme cvijeća pa ga je dovoljno samo staviti u teglicu sa zemljom i zalijevati nekoliko tjedana te čekati iznenađenje.

S obzirom da je Food Garden pet friendly restoran, možemo reći da su glavni gosti ovog događaja bile Pota i Chia, dva četveronožna ljubimca koje su vlasnici doveli sa sobom.

Pošaljite poruku