Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja
Dobrodošli na web stranicu foodgarden.hr. Foodgarden.hr omogućuje vam korištenje usluga i sadržaja svoje web stranice koje je podložno niže navedenim Uvjetima korištenja. Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve sadržaje i usluge web stranice foodgarden.hr. Korištenjem bilo kojeg dijela foodgarden.hr te svih njegovih dijelova smatra se da su korisnici upoznati s ovim uvjetima i svim rizicima koji nastaju iz korištenja ove web stranice te prihvaćaju koristiti sadržaj ove web stranice isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost.

Autorska prava
Foodgarden.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela web stranice, bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava stranice foodgarden.hr i podložno je tužbi.

Pravo na izmjene sadržaja i usluga
Foodgarden.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na web stranici bez obaveze prethodne najave.

Linkovi na druge web stranice
Foodgarden.hr sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera, besplatnih sadržaja, te linkova na vanjske stranice. Sve sadržaje web stranice foodgarden.hr koristite na vlastitu odgovornost i foodgarden.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem. 

Zaštita privatnosti
Web stranica foodgarden.hr poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom. Foodgarden.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja web stranice (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke foodgarden.hr koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao web stranicu i njene sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje. foodgarden.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila web stranice foodgarden.hr ili nezakonitih aktivnosti korisnika.

Izmjene uvjeta korištenja
Foodgarden.hr zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Pravila prenošenja sadržaja
Svi članci i fotografije na web stranici foodgarden.hr vlasništvo su tvrtke Food Garden j.d.o.o. Prenošenje informacija iz članaka objavljenih na web stranici dozvoljeno je samo uz uvjet navođenja izvora obavezno i staviti link na originalni tekst ukoliko s Food Gardenom nije postignut dogovor o drugačijim uvjetima. Ukoliko se bilo koji dio teksta ili informacija iz teksta objavljenog na web stranici foodgarden.hr prenese suprotno ovim pravilima protiv prekršitelja će biti pokrenut pravni postupak.