Ne preskačite najvažniji obrok u danu

Doručak se smatra najvažnijim obrokom u danu jer osigurava energiju za aktivnosti koje nas očekuju kroz cijeli dan. Propuštanje doručka smanjuje razinu izvedbe fizičkih i mentalnih radnji. Ljudi koji ne preskaču doručak imaju bolje prehrambene navike te imaju nutritivno hranjiviju prehranu u usporedbi s ljudima koji preskaču doručak. Također, još jedna pozitivna posljedica doručka je to što smanjuje glad i želju za hranom tijekom dana, pa zbog toga unosimo manje kalorija.

Kada birate što jesti za doručak, izaberite nutritivno bogatu hranu kao što su jaja, povrće, voće. Food Garden nudi vam pravi doručak i brunch, a za dodatnu dozu vitamina preporučujemo vam i naše svježe cijeđene sokove.

U svojoj ponudi nudimo vam veganske doručke, ali  od nedavno kod nas možete pronaći i vegetarijanske i pesketarijanske doručke.

Ako ste u potrazi za mjestom gdje pojesti hranjiv i bogat doručak, naš restoran vas zasigurno neće razočarati. Izbor je raznolik zbog čega svatko može pronaći nešto za sebe.

Najzeleniji restoran u centru Zagreba čeka vas na adresi Zrinjevac 16 s doručkom svaki radni dan od 8, a vikendom od 9 sati ujutro.

Ostatak naše ponude možete pogledati na stranici Jelovnik.

Pošaljite poruku