Nadogradili smo jelovnik!

Kada smo pokretali Food Garden, plant based restoran u samom srcu Zagreba – Zrinjevcu, nismo ni sanjali da će u samo godinu dana postati mjesto u koje se plant based gastroentuzijasti redovito vraćaju. Štoviše, svoje stalne klijente, s razlogom nazivamo članovima obitelji jer Food Garden to i jest – obiteljski projekt stvoren iz ljubavi prema zdravoj hrani i prirodi. 

Osluškujući potrebe redovitih gostiju, uz poštivanje želja svojih budućih klijenata, odlučili smo napraviti korak dalje te svom provjerenom plant based jelovniku dodati vegetarijansku i pesketarijansku ponudu jela.

Od sada će se na jelovniku Food Gardena naći riba i morski plodovi pripremljeni u pažljivo biranim i slaganim receptima. Pašteta tuna, hummus i guacamola s punozrnatim kruhom i povrćem, sendvič od dimljenog lososa ili tune, tost s avokadom i lososom samo su mali dio mnogo šire ponude koju Food Garden nudi za vrijeme doručka i bruncha.

Ako ste među onima koji radije uživaju u ručku ili večeri za vas smo pripremili burger od kozica, tune i losos steaka, razne wrapove s kozicama i daganjama, a tu su nezaobilazne Food Gardenove zdjele, odnosno bowlovi, u kojima, osim žitarica, grahorica i svježeg povrća sada možete uživati u kozicama, dagnjama i dimljenom lososu.

Naravno, kako ne bi doveli u sumnju goste koji se hrane isključivo veganskom prehranom, čuvanje i priprema vegetarijanskih i ribljih jela bit će u potpunosti odvojena od čuvanja i pripreme ostalih jela jer Food Garden i dalje ostaje plant-based restoran.

Rebrending jelovnika novi je izazov koji smo u suradnji sa svojim korisnicima stavili pred sebe.

Rezervirajte svoj stol i uživajte u našoj novoj gastronomskoj avanturi!

Pošaljite poruku