Gloria In radionica u restoranu Food Garden

Nedavno je Glora IN održala svoju radionicu u našem plant-based restoranu. Trenerica face yoge Karin Velikonja podijelila je svoje tajne treninga lica koje rezultiraju prirodnim pomlađivanjem lica.

Karin Velikonja

U radionici je sudjelovalo 20 uspješnih žena iz različitih područja javnog života među kojima su se našle glumice Nataša Janjić Medančić, Kristina Krepela kao i voditeljica Antonija Blaće. Uz Karinu pomoć i upute, gošće su napravile svoj prvi yoga trening lica te je mnoge od njih radionica potakla da ovaj prirodni način pomlađivanja lica obavljaju i kod kuće.

Povezanost između face yoge i restorana Food Garden je i više nego očita. S obzirom na sam izgled restorana, koji podsjeća na urbanu džunglu, te ponudu jela, pića i deserata biljnog porijekla, ova radionica je dobila potpuni smisao. Koliko je njega tijela važna izvana, isto toliko je važna i iznutra zbog čega je ovaj spoj bio savršen.

Uz radionicu, gošće su mogle isprobati razne proizvode sponzora kao što su Rox Beauty sauna za lice i Herbalife kolagen. Zbog praktičnog dizajna interijera restorana, svako od sponzora imao je svoj kutak kako bi prezentirao svoje proizvode.

Prije same radionice gošće su se opustile uz kavu i sviježe cijeđene sokove, a poslije face yoga treninga nastavili su s druženje uz slane i slatke plant-based zalogaje. Na plati su se našli domaći falafeli, plant-based nuggetsi, umaci, namazi, zdrave grickalice te sviježe i marinirano voće.

Ovaj događaj je idealan primjer koliko je samo mjesto gdje će se događaj održavati bitno za uspješnost istog. Svaki događaj ima svoju priču, a mjesto na kojem se održava mora ju pratiti.

Kako je sve to izgledalo i pogledajte u foto galeriji.

Više pročitajte na https://www.gloria.hr/gl/scena/dogadjanja/face-yoga-radionica-odusevila-brojne-poznate-rezultati-se-vide-vec-za-pet-tjedana-15251214

Pošaljite poruku