Food Garden i Concept by Atlas

Blagdani su nam sve bliže, a postoji li bolji način za poboljšanje raspoloženja i timskog duha od organiziranja spektakularnog božićnog domjenka? U užurbanom poslovnom svijetu, najvažnije je pronaći idealno mjesto za održavanje događaja i izvrstan catering. Velika prednost je kad oboje možete pronaći na istom mjestu. Restoran Food Garden i Concept by Atlas učinit će svaki događaj nezaboravnim!

Odabir pravog mjesta ostavit će trajan pozitivan dojam na zaposlenike, klijente, kolege i partnere što je na kraju uvijek jedini cilj svakog poslovnog događaja, a pogotovo božićnog domjenka. Kako najbolje iskoristiti od ova dva susjedna prostora? Kao prednost prilikom održavanja poslovnih događaja ističemo kombinaciju vrhunske kuhinje i raznolikog prostora podižući poslovna okupljanja na sasvim novu razinu.

Kulinarski doživljaj

U Food Gardenu nudimo raznolike mogućnosti jelovnika kako bi se zadovoljile različite prehrambene preferencije, osiguravajući da svi gosti budu zadovoljni. Ovdje vaši gosti mogu kušati široku lepezu ukusnih jela. Od gurmanskih i raskošnih predjela do slatkih deserta, pokrivamo sve vaše kulinarske želje bilo da pripremate svečanu večeru, opušteni ručak ili zabavu, kulinarska ponuda našeg restorana savršena je nadopuna vašem događaju.

Svestrani prostori za događaje

Uz naš zeleni restoran, susjedni prostor Concept by Atlas nudi fleksibilno okruženje za sve vrste poslovnih događaja. Bez obzira na temu događaja, prostor Concept by Atlas može biti prilagođen svim specifičnim potrebama.

Organizatori događaja se često dvoume koju temu događaja odabrati, a što ako možete izabrati obje teme? Ovakav koncept događaja omogućava dvije teme u jednoj večeri. Osim različitog dekora i ambijenta, teme razdvajamo i glazbom. Dva DJ-a omogućavaju da obje teme postignu svoj maksimum. Često na događajima gosti nisu ljubitelji istog glazbenog žanra, a na ovaj način svim gostima možete ispuniti glazbene želje.

Organizacija događaja po mjeri

Svaki događaj je jedinstven, a posebno božićni domjenak, zbog čega naš tim blisko surađuje s vama kako bismo ovo iskustvo prilagodili svim specifičnim zahtjevima i željama. Nudimo mogućnost prilagodbe jelovnika, rasporeda sjedenja, prostora za druženje i zabavu, predani smo osiguravanju glatkog odvijanja vašeg događaja i ostavljanja dugotrajnog dojma.

U našem restoranu i susjednom prostoru za događanja nudimo više od samog mjesta održavanja. Potpuni paket osmislili smo kako bi premašili svačija očekivanja, kako organizatora, tako i gostiju. Rezervirajte svoj božićni domjenak što prije i dopustite da vašu viziju pretvorimo u stvarnost!

Pošaljite poruku